Uscator de rufe metalic 5 linii 16 m proiectat pentru
  • Uscator de rufe metalic 5 linii 16 m proiectat pentru
  • Uscator de rufe metalic 5 linii 16 m proiectat pentru
  • Uscator de rufe metalic 5 linii 16 m proiectat pentru

Uscator de rufe metalic 5 linii 16 m proiectat pentru

102,00 lei
cu TVA
Cantitate
0 review(s)
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
HR-USC-5X160

Fisa tehnica

Tip produs ingrijire rufe
Clothes-dryer
Material uscător rufe
Metal
USCATOR DE RUFE METALIC 5 LINII 1,6 M Proiectat pentru instalarea pe tavanului unei terase sau baie Barele uscătorului sunt fabricate din tuburi metalice întărite , ceea ce oferă o garanție pentru siguranța și capacitatea de încărcare de 3 kg pe fiecare bară. Uscătorul se montează pe tavan folosind un set de suporturi cu 2 sau 3 role. Fiecare suport este fixat la tavan cu câte două dibluri și șuruburi. Cu ajutorul unui șnur, care ruleaza pe role, se regleaza inălțimea fiecarei bare separat. Este confecționat din materiale rezistente la umiditate și soare. Uscătorul de rufe vă oferă următoarele opțiuni: - să uscați rufele doar într-un colț al terasei - rufele sunt aproape de tavan și astfel nu interferează cu mișcarea liberă pe terasă - posibilitatea de a evita lămpile, cablurile și altele situate pe tavan - pentru întinderea rufelor, fiecare bară poate fi coborâtă independent la un nivel confortabil pentru întindere - grosimea barei permite utilizarea cârligelor chiar și la cele mai dense țesături
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.