GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate prin prezentul site sunt însoțite de certificat de garanție oferit fie de către producător fie de către societatea comercială care operează acest site. Condițiile de garanție sunt prezentate în detaliu pe certificatul de garanție.
În cazul apariției unor defecțiuni după achiziționarea produselor, te poți adresa direct unui service autorizat. Numerele de telefon pentru service-urile autorizate din România se pot găsi pe certificatul de garanție sau online, pe site-ul oficial al producătorului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Atenție: Sediul și depozitul Diamantcs.ro sunt închise pentru public pe perioada nedeterminată, din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19.

Momentan acceptăm doar retururi prin intermediul firmelor de curierat, din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19 la nivel național. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Produsele achiziționate prin intermediul siteului pot fi returnate conform legilor în vigoare la depozitul Diamant Servcom (Aleea Sportivilor nr.3, Resita, Caras-Severin), de Luni până Vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Cererea de retur se face in scris, pe adresa de e-mail: vanzarionline@diamantcs.ro

Dupa acceptarea cererii de retur ,este preferabil să adăugați cererea în colet.

1. Renunțarea la cumpărare

Produsele achiziționate online (la distanță) se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

  • Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
  • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la achizitionarea produsului, acesta trebuie sa fie ambalat in ambalajul original, produsul nu trebuie sa contina urme de utilizare, zgarieturi sa lovituri.
  • Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mai scurt timp de la primirea produselor, în măsura în care clientul transmite informațiile necesare efectuării plății.

Consumatorul are următoarele responsabilități:

  • Pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.
  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit și preferabil în ambalajul original). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

2. Nu se pot returna:

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Produse aflate în garanție cu raport de service de înlocuire

Produsele pentru care unitatea de service abilitată a emis accept de înlocuire vor fi înlocuite cu un produs identic, sau, dacă acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.

4.OPTIUNI DE EXPEDIERE

Produsele comercializate de catre Diamant Servcom, sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.