Diamant da valoare casei tale!

Diamantcs.ro este un magazin cu care ne dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri, oferind o multitudine de soluții și produse pentru casă, la prețuri competitive.

La baza strategiei noastre, stau mai multe atribute, printre care:sortimentarea magazinului cu o varietate de produse,atenție la nevoile clientului,avantaje prin oferte competitive; experiență de peste 28 ani in comertul offline.

Urmărim să îndeplinim pas cu pas aceste atribute, misiunea noastră fiind dezvoltarea unei relații de lungă durată cu dumneavoastră, clienții noștri.

Respectarea principiilor fundamentale din domeniul relatiilor comerciale, corelata cu activitatea de promovare si desfacere a produselor bazata pe responsabilitate si professionalism, va avea ca rezultat un flux continuu de noi clienti si consolidarea relatiilor profesionale cu clientii existenti, contribuind la fidelizarea acestora.

Ne asumăm responsabilitatea pentru definirea, implementarea și menținerea politicii referitoare la calitate și vom asigura toate resursele și mijloacele necesare realizării acesteia și a îmbunătățirii continue a sistemului de management al calității.

Acționând într-un mediu sănătos de lucru și cu o atentă abordare a relațiilor cu partenerii noștri, ne dorim sa implementăm aceste principii si in randul beneficiarilor serviciilor oferite, devenind colaboratori de incredere ai clienților noștri.