DIAMANT DA VALOARE CASEI TALE acasa | magazine | servicii | spatii de inchiriat | angajari | contact
   
Sobe de gatit si incalzit, seminee si teracote | Materiale de Constructie | Amenajari Interioare | Usi | Vopsele | Instalatii sanitare |
Instalatii termice | Electrocasnice
Materiale de Constructie
Zidarie
Ciment
Var
Adezivi si mortare
Gleturi
Termoizolatii
Metal


cauta produseGleturi
Firma noastra ofera clientilor sai o gama larga de gleturi de interior si gleturi de exterior Ceresit – Henkel, Von Meister, Knauf.
GLET STANDARD VON MEISTER M11

Gletul STANDARD M11 este un material pe bază de ipsos, special aditivat, recomandat ca prim strat sau ca material de încărcare la finisarea suprafeţelor interioare din: beton, beton uşor, plăci din gips carton, tencuieli uscate pe bază de ciment sau ipsos.

Pregătirea suprafeţei suport: Se verifică planeitatea suprafeţei suport, se elimină exfolierile, impurităţile şi praful. Suprafaţa suport trebuie să fie portantă, compactă, uscată, lipsită de grăsimi, reziduri sfărâmicioase sau de săruri. Pereţii din BCA vor fi tencuiţi în prealabil. Suprafeţele de gips carton trebuie amorsate înaintea gletuirii.

Preparare: Atât găleata cât şi apa utilizată trebuie să fie curate. Gletul se introduce în apă (0,25–0,35 l/kg) şi se amestecă preferabil mecanic, până la obţinerea unui amestec omogen, cremos, uşor aplicabil. Se aşteaptă 10 minute pentru finalizarea reacţiilor chimice şi se amestecă din nou. Se va evita amestecarea excesivă în vederea prevenirii formării incluziunilor de aer în masa gletului. Pasta astfel obţinută are proprietăţi lucrative timp de minim 120 min.

Punerea în operă: Pasta se aplică şi se întinde pe suprafaţa suport, în grosime de 2-5 mm cu ajutorul unei gletiere. Planeitatea suprafeţei se verifică cu ajutorul unui dreptar de 1,5-2m. În cazul aplicării mai multor straturi, următorul strat se aplică după întărirea stratului precedent, adică după minim 24 ore. Pentru obţinerea planeităţii dorite se recomandă aplicarea a cel puţin 2 straturi. Se poate aplica şi în straturi groase. Ca ultim strat se recomandă folosirea gletului PROFESIONAL M24 produs de VON MEISTER. După min 24 ore de la aplicare, suprafaţa devine şlefuibilă. După şlefuire se amorsează şi se vopseşte cu vopsea lavabilă sau pe bază de ulei. Se va evita expunerea directă la razele de soare a suprafeţelor proaspăt gletuite. În condiţii de umiditate scăzută şi temperatură ridicată dar şi în cazul suprafeţelor puternic absorbante se recomandă umezirea sau amorsarea suprafeţei suport înaintea gletuirii. În mediu cu temperaturi de 20°C şi umiditate 60% timpul de uscare este de 24 ore. La temperaturi sub 20°C timpul de întărire se prelungeşte. Durata de maturare este de min. 15 zile.

Consum specific: Circa 1-1,2 kg/m² la 1mm grosime.

Temperatură de lucru: +5°C ÷ +30°C

Destinatie:interior
Consum specific:1-1,2 kg/m² la 1mm grosime
Greutate:25 Kghttp://www.vonmeister.ro/produs/ProductsCatalog-Product/21837-GLET-STANDARD-M11/6576-Pe-baz-de-ipsos
GLET PROFESIONAL VON MEISTER M12

Gletul PROFESIONAL M12 este un material pe bază de ipsos, special aditivat, recomandat pentru finisarea suprafeţelor interioare din: beton, beton uşor, plăci din gips carton, tencuieli uscate pe bază de ciment sau ipsos.

Pregătirea suprafeţei suport: Se verifică planeitatea suprafeţei suport, se elimină exfolierile, impurităţile şi praful. Suprafaţa suport trebuie să fie portantă, compactă, uscată, lipsită de grăsimi, reziduri sfărâmicioase sau de săruri. Pereţii din BCA vor fi tencuiţi în prealabil. Suprafeţele de gips carton trebuie amorsate în prealabil.

Preparare: Atât găleata cât şi apa utilizată trebuie să fie curate. Gletul se introduce în apă (0,3-0,4 l/kg) şi se amestecă preferabil mecanic, până la obţinerea unui amestec omogen, cremos, uşor aplicabil. Se aşteaptă 10 minute pentru finalizarea reacţiilor chimice şi se amestecă din nou. Se va evita amestecarea excesivă în vederea prevenirii formării incluziunilor de aer în masa gletului. Pasta astfel obţinută are proprietăţi lucrative timp de minim 120 min.

Punerea în operă: Pasta se aplică şi se întinde pe suprafaţa suport, în grosime de 2-5 mm cu ajutorul unei gletiere. Planeitatea suprafeţei se verifică cu ajutorul unui dreptar de 1,5-2m. În cazul aplicării mai multor straturi, următorul strat se aplică după întărirea stratului precedent adică după minim 24 ore. Pentru obţinerea planeităţii dorite se recomandă aplicarea a cel puţin 2 straturi. Se poate aplica şi în straturi groase. După min 24 ore de la aplicare suprafaţa devine şlefuibilă. După şlefuire se amorsează şi se vopseşte cu vopsea lavabilă sau pe bază de ulei. Datorită culorii foarte albe este necesar un consum redus de vopsea. Se va evita expunerea directă la razele de soare a suprafeţelor proaspăt gletuite. În condiţii de umiditate scăzută şi temperatură ridicată dar şi în cazul suprafeţelor puternic absorbante se recomandă umezirea sau amorsarea suprafeţei suport înaintea gletuirii. În mediu cu temperaturi de 20oC şi umiditate 60% timpul de uscare este de 24 ore. La temperaturi sub 20oC timpul de întărire se prelungeşte. Durata de maturare este de minim 15 zile.

Consum specific: Circa 1-1,2 kg/m2 la 1mm grosime.

Temperatură de lucru: +5oC ÷ + 30oC

Destinatie:interior
Consum specific:1-1,2 kg/m² la 1mm grosime
Greutate:25 Kghttp://www.vonmeister.ro/produs/ProductsCatalog-Product/21836-GLET-PROFESIONAL-M12/6576-Pe-baz-de-ipsos
GLET CERESIT CT 126

Gletul pentru interior pe baza de ipsos aditivat se recomanda pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor in strat de 2-10 mm, precum si la lipirea placilor de gips-carton.


Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet pentru interior este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips-carton. Finisarea se realizeaza cu fierul de glet sau prin slefuirea cu smirghel, rezultatul este un finisaj alb mat de foarte buna calitate. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este distribuit in saci de 5 kg si 20 kg.


CARACTERISTICI

 • gletul pentru interior Ceresit CT 126 permite realizarea de straturi de pana la 10 mm
 • gletul pentru interior Ceresit CT 126 ofera rezistenta mare, in timp scurt
 • gletul pentru interior Ceresit CT 126 are un grad mare de aderenta
 • gletul pentru interior Ceresit CT 126 ofera finisaj alb mat, de foarte buna calitate
 • gletul pentru interior Ceresit CT 126 furnizeaza rezistenta la fisurare in strat gros

DOMENII DE UTILIZARE

 • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.
 • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat.
 • Suprafata gletuita cu gletul pentru interior Ceresit CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul pentru interior poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.
 • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase.
 • Acest glet pentru interior poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.
 • RECOMANDARI

  Producatorul garanteaza calitatea gletului pentru interior Ceresit CT 126, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice), se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a gletului.

  DEPOZITARE

 • In spatii uscate, gletul pentru interior Ceresit CT 126 se poate pastra timp de 12 luni.

AMBALARE

 • Gletul pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este ambalat in saci de 5kg si 20 kg.


http://www.ceresit.ro/produse-pentru-finisare-pereti-interior-exterior/glet-pentru-interior-pe-baza-de-ipsos-ct-126-2.html
GLET CERESIT CT 127

Gletul Ceresit CT 127 pe baza de ciment alb, se foloseste pentru obtinerea de suprafete netede, in strat de max. 2 mm, pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate, fara umiditate permanenta.


Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va fi perfect finisata si de un alb imaculat. Astfel, gletul de interior se poate folosi pentru suprafete tencuite traditional sau betoane. Gletul Ceresit CT 127 este ambalat in saci de 5 kg si 20 kg.


CARACTERISTICI

 • gletul Ceresit CT 127 ofera un finisaj de mare calitate
 • finisajul oferit de gletul Ceresit CT 127 este de culoare alb - mat
 • gletul Ceresit CT 127 prezinta un grad mare de aderenta
 • gletul Ceresit CT 127 este permeabil la vapori
 • gletul Ceresit CT 127 necesita un timp mare de punere in opera

DOMENII DE UTILIZARE

 • Gletul Ceresit CT 127 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor, in strat de max. 2 mm. Finisarea se face in mod traditional, prin slefuire cu hartie abraziva. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va deveni perfect neteda si de un alb imaculat astfel incat poate constitui si finisaj final (poate ramane nevopsita). Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie si chiar si cu cele cu suport mineral.
 • Acest glet poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.
 • RECOMANDARI

  Producatorul garanteaza calitatea gletului, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. in cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a gletului.

  DEPOZITARE

 • In spatii uscate, gletul Ceresit CT 127 se poate pastra timp de 12 luni.

AMBALARE

 • Gletul de interior Ceresit CT 127 este ambalat in saci de 5 kg si 20 kg.


http://www.ceresit.ro/glet-finisare-interior-ceresit-ct-127.html
GLET KNAUF FUGENFULLER


http://www.knauf.ro/products.php?type=new&expCat=158&lvl=3&catId=158
Fisa produs Knauf
Imaginile au caracter informativ si produsele sunt in limita stocului disponibil.     TERMENI ȘI CONDIȚII     |     POLITICA DE FOLOSIRE COOKIES

2018 © SC Diamant Servcom SRL. Toate drepturile rezervate.